Företaget

Vi är ett medelstort städföretag, verksamma inom lokalvårdens alla områden. Alea städservice AB startades 1985. Alea bedriver verksamheten i Stockholm. Vår ambition är att erbjuda det lilla företagets smidighet och det stora företagets resurser.

För oss på Alea handlar det därför inte bara om att följa ett städprogram - det är istället slutresultatet som räknas.

Vår affärsidé bygger på: Flexibilitet, Kvalitet och Personligt Ansvar.

Flexibilitet

Innebär för dig som kund att vi kan anpassa oss helt efter dina önskemål och behov. Det gäller allt från förläggning av arbetstider, städprogrammets omfattning till graden av service.

Kvalitet

Med kvalitet menar vi att du som kund skall kunna se på resultatet att du anlitar fackmän. I en bransch som är full av ”glada amatörer” gäller det att kunna erbjuda professionell service. Vi ger dig helt enkelt mer för pengarna.

Personligt ansvar

Täta kundkontakter är något vi på Alea håller styvt på. Ärligt talat så är ju nöjda kunder vår enda tillgång. Våra regelbundna uppföljningssamtal ger våra kunder ännu större möjlighet att styra våra insatser, en i regel mycket uppskattad detalj.

Önskar du ytterligare information om vad vi kan erbjuda just dig och ditt företag är du välkommen att ta kontakt direkt med oss eller skicka en
intresseanmälan.

 E-post: info@aleastad.com | Telefon: 0733-98 29 99/ 0708-43 88 12 / 0708-45 81 88